Se skolen, mærk efterskolelivet og oplev stemningen til Efterskolernes Dag 29. september 2024. Du bliver vist rundt af en lærer, du oplever undervisningen på vores mange værksteder, og vi taler om, om vores skole er det helt rigtige sted for dig. Vi glæder os til at møde dig!

Sidste søndag i september er altid en hyggelig og stemningsfuld dag, hvor en masse forventningsfulde unge med deres forældre ser på, hvad fremtiden måske bringer: Kunne Gødvad Efterskole være det helt rigtige for jer?

Kom til Efterskolernes dag, og tilbring et par timer med os. Der er fuld gang i værkstederne på vores linjefag, og du vil undervejs på din rundvisning både møde lærere og elever. I løbet af dagen tager vi en individuel samtale, hvor vi sammen taler om, om Gødvad Efterskole kunne være noget for dig.

Meld dig til Efterskolernes Dag i formularen her, så vi ved, hvornår du kommer. Vi står klar til at vise dig og din familie rundt og fortælle om vores dejlige skole. Vi glæder os til at møde dig.

Tilmeld dig her

I videoen kan du se vores elever fortælle om deres efterskoleophold hos os. 

På Gødvad Efterskole er der fokus på den praktiske undervisning. Se mere om det i denne video

 

 

Passer datoen ikke eller vil I hellere have ro til kun at være jer, er det intet problem. I kan altid booke en rundvisning, når det passer jer. Book besøg her.