Se skolen, mærk efterskolelivet og oplev stemningen til Efterskolernes Dag 27. september 2020 kl. 13.00 – 17.00. Du bliver vist rundt af en lærer, du oplever undervisningen på vores mange værksteder, og vi taler om, om vores skole er det helt rigtige sted for dig. Vi glæder os til at møde dig!

Sidste søndag i september er altid en hyggelig og stemningsfuld dag, hvor en masse forventningsfulde unge med deres forældre ser på, hvad fremtiden måske bringer: Kunne Gødvad Efterskole være det helt rigtige for jer?

Kom til Efterskolernes dag, og tilbring et par timer med os. Der er fuld gang i værkstederne på vores linjefag, og du vil undervejs på din rundvisning både møde lærere og elever. I løbet af dagen tager vi en individuel samtale, hvor vi sammen taler om, om Gødvad Efterskole kunne være noget for dig.

I videoen kan du se vores elever fortælle om deres efterskoleophold hos os. 

Gødvad Efterskole er et sted, der skal ses, mærkes og opleves. Vi håber, i har lyst til at tage turen til Silkeborg og få et kig ind i efterskolelivet på Gødvad Efterskole.

Tilmelding til Efterskolernes Dag er ikke nødvendig.

Passer datoen ikke eller vil I hellere have ro til kun at være jer, er det intet problem. I kan altid booke en rundvisning, når det passer jer. Book besøg her.

På Gødvad Efterskole er der fokus på den praktiske undervisning. Se mere om det i denne video