Vi må desværre meddele, at det landsdækkende arrangement Efterskolernes Dag er aflyst grundet situationen med den aktuelle udvikling i coronasmitten.

Efterskoleforeningen har besluttet at aflyse Efterskolernes Dag som et landsdækkende og fysisk arrangement. Dette gælder også for Gødvad Efterskole.

Beslutningen er truffet på baggrund af statsministerens og sundhedsmyndighedernes melding fra i fredags om skærpede restriktioner, der nu gælder for hele landet, hvor de anbefaler at aflyse sociale arrangementer. Vi vil ikke udsætte gæster, elever og personale rundt på landets efterskoler for øget smitterisiko som følge af, at rigtig mange familier naturligt vil bevæge sig rundt mellem flere skoler i løbet af søndagen.

BESØG OS ALLIGEVEL!
Herunder kan du tilmelde dig til de Åbent Hus-arrangementer, som vi har i løbet af efteråret. De vil blive afviklet i mindre grupper med alle forholdsregler for at undgå risiko for smitte. Da der er et begrænset antal pladser til hver besøgsdag, anbefaler vi, at I tilmelder jer hurtigst muligt.

Vi glæder os til at se jer på Gødvad Efterskole i efteråret.

Tilmelding til besøg

————————————————————————————————————-

Se skolen, mærk efterskolelivet og oplev stemningen til Efterskolernes Dag. Du bliver vist rundt af en lærer, du oplever undervisningen på vores mange værksteder, og vi taler om, om vores skole er det helt rigtige sted for dig. Vi glæder os til at møde dig!

Sidste søndag i september er altid en hyggelig og stemningsfuld dag, hvor en masse forventningsfulde unge med deres forældre ser på, hvad fremtiden måske bringer: Kunne Gødvad Efterskole være det helt rigtige for jer?

Kom til Efterskolernes dag, og tilbring et par timer med os. Der er fuld gang i værkstederne på vores linjefag, og du vil undervejs på din rundvisning både møde lærere og elever. I løbet af dagen tager vi en individuel samtale, hvor vi sammen taler om, om Gødvad Efterskole kunne være noget for dig.

I videoen kan du se vores elever fortælle om deres efterskoleophold hos os. 

På Gødvad Efterskole er der fokus på den praktiske undervisning. Se mere om det i denne video

 

 

Passer datoen ikke eller vil I hellere have ro til kun at være jer, er det intet problem. I kan altid booke en rundvisning, når det passer jer. Book besøg her.