Vi har mange særlige begivenheder på Gødvad Efterskole

Introuge og hustur

Når skoleåret starter, begynder vi altid med en introuge, hvor alle lærer hinanden godt at kende. Det er en god og sjov uge med masser af grin undervejs. Det er også i begyndelsen af skoleåret at du skal på en lille tur sammen med dem, du bor i hus med.

Temauge

Hvert efterår og hvert forår holder vi en temauge, hvor hele skolen arbejder med det samme tema.

Høstmarked og Julemarked

Sidst i september holder vi et stort høstmarked på Gødvad Efterskole. Du er med til at forberede markedet, som trækker mange gæster til fra nær og fjern. Sidst i november holder vi et velbesøgt julemarked på skolen.

Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften

Sidste søndag i september er der Efterskolernes Dag, hvor skolen får besøg af mange børn og forældre, som overvejer at gå på Gødvad Efterskole. Du og dine efterskolekammerater er med til at vise, hvad vi laver på skolen. Anden onsdag i januar er der på samme måde Efterskolernes Aften.

Studieture og stævner

Som elev på Gødvad Efterskole kommer du selvfølgelig også på studietur fx til Aarhus eller København. Har du lyst til det, kan du også komme med til forskellige idrætsstævner,

Den store forestilling

Hvert år laver vi en store forestilling, som alle elever på skolen er med til at forberede. Der er brug for folk til at være både foran scenen, på scenen og bagved scenen. En god uge, som ender med en flot forestilling for din familie.

Specialefterskolernes Dag

Sidste mandag i marts holder vi Åbent Hus til Specialefterskolernes Dag. Det er lidt ligesom Efterskolernes Dag hvor skolen får gæster, og du er med til at vise, hvordan det er at være elev på Gødvad Efterskole.

Skitur

Hver vinter tager vi på skiture fx til Norge. Turen er for alle uanset om du tidligere har stået på ski eller ej. Der er gode oplevelser til alle på turen, som ikke koster ekstra.

Lejrskole på Klintebjerg

I maj tager vi på lejrskole på Klintebjerg, som ligger på Sjælland. En skøn uge med masser af friluftsaktiviteter og godt sammenhold.

Gallafest og festaften

I april holder vi en stor gallafest, hvor du skal i dit pæneste tøj. Og lige før skoleåret slutter holder vi sammen en stor afslutningsfest.