Her bliver du til nogen

Gødvad Efterskole er en efterskole med 8., 9. og 10. klasse for unge med generelle indlæringsvanskeligheder og brug for særlig undervisning.

Skolen er for dig, som får specialundervisningen i folkeskolen eller har behov for en særlig skole, hvor du kan være og lære som den, du er.

Som alle andre efterskoler lægger Gødvad Efterskole vægt på faglighed. Men på Gødvad lærer du tingene på en helt ny måde. Vi sidder ikke kun ved et skolebord. Undervisningen forgår også i naturen, i værkstederne, på scenen eller i køkkenet.

Vælger du Gødvad Efterskole kan du også glæde dig til et godt ungdomsliv med kammarater, fællesskab og ansvar.

Du kan opleve Gødvad Efterskole her på hjemmesiden. Du og dine forældre er også meget velkommen til at komme på besøg.

Vi glæder os til at se dig.

Besøg os

Specialefterskole for unge med særlige behov og indlæringsvanskeligheder

Vi er en specialefterskole for unge med særlige behov og generelle indlæringsvanskeligheder. Vi har mange års erfaring med unge, som vil få det svært på en almindelig skole eller efterskole.

Det betyder, at vi ikke bare rummer de unge – vi udvikler dem også på deres egne præmisser. Vores elever skal blive til nogen – og ikke bare til noget.

Væredygtighed

Vi understøtter elevernes grundlæggende væredygtighed – deres selvbillede og verdensbillede, selvværd og kompetencer til at indgå i positive relationer med andre.

Lifeskills

Vi hjælper eleverne med specielle behov til at blive klar til et selvstændigt liv som ligeværdig borger i et moderne, digitalt samfund.

Faglighed

Vi er en specialefterskole, der klæder eleverne på til en efterfølgende ungdomsuddannelse.

Besøg os

Overvejer du at blive elev på Gødvad Efterskole, har du masser af muligheder for at besøge os sammen med dine forældre eller andre voksne.

Kom på besøg

Det sker…

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)